• Home
  • Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Heerlijk Frans boerengerecht uit de Bourgognestreek met rundvlees, champignons, wortel, spekreepjes en ..... héél veel rode wijn.... Meer

  • € 6,60
  • € 11,90
Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud

Productinfo

Dit gerecht is misschien wel het meest
bekende uit de Bourgognestreek. Een heerlijk gerecht 
van het platte land. Wij gebruiken mooie riblappen
van Ierse runderen. Deze worden in mooie grote blokjes gesneden en bruin gebakken met uiringen, verse laurierblaadjes, knoflook, zout en peper. Vervolgens
wordt alles uren lang gestoofd in rode wijn. In het laatste stadium voegen we in kwart gesneden champignons, wortel en rookspek toe, zodat je deze ook nog terug kunt vinden. Ideaal gerecht voor wanneer je veel vrienden op visite hebt. 

Ingrediënten

rundvlees,water,rode wijn,ui, champignon,wortel, varkensspek(zeezout), maïszetmeel,zout, laurier, peterselie, peper 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1155.42
  • Kcal
    375.88
  • Eiwit
    34.55g
  • Koolhydraten
    2.44g
  • - waarvan suikers
    1.67g
  • Totaal vet
    12.97g
  • - waarvan verzadigd
    4.64g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    5.38g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    1.74g
  • Voedingsvezels
    1.17g
  • Zout
    2.43g
  • - waarvan natrium
    971.69mg

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

 

Productinfo

Dit gerecht is misschien wel het meest
bekende uit de Bourgognestreek. Een heerlijk gerecht 
van het platte land. Wij gebruiken mooie riblappen
van Ierse runderen. Deze worden in mooie grote blokjes gesneden en bruin gebakken met uiringen, verse laurierblaadjes, knoflook, zout en peper. Vervolgens
wordt alles uren lang gestoofd in rode wijn. In het laatste stadium voegen we in kwart gesneden champignons, wortel en rookspek toe, zodat je deze ook nog terug kunt vinden. Ideaal gerecht voor wanneer je veel vrienden op visite hebt. 

Ingrediënten

rundvlees,water,rode wijn,ui, champignon,wortel, varkensspek(zeezout), maïszetmeel,zout, laurier, peterselie, peper 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1155.42
  • Kcal
    375.88
  • Eiwit
    34.55g
  • Koolhydraten
    2.44g
  • - waarvan suikers
    1.67g
  • Totaal vet
    12.97g
  • - waarvan verzadigd
    4.64g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    5.38g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    1.74g
  • Voedingsvezels
    1.17g
  • Zout
    2.43g
  • - waarvan natrium
    971.69mg

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

 

Productinfo

Dit gerecht is misschien wel het meest
bekende uit de Bourgognestreek. Een heerlijk gerecht 
van het platte land. Wij gebruiken mooie riblappen
van Ierse runderen. Deze worden in mooie grote blokjes gesneden en bruin gebakken met uiringen, verse laurierblaadjes, knoflook, zout en peper. Vervolgens
wordt alles uren lang gestoofd in rode wijn. In het laatste stadium voegen we in kwart gesneden champignons, wortel en rookspek toe, zodat je deze ook nog terug kunt vinden. Ideaal gerecht voor wanneer je veel vrienden op visite hebt. 

Ingrediënten

rundvlees,water,rode wijn,ui, champignon,wortel, varkensspek(zeezout), maïszetmeel,zout, laurier, peterselie, peper 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1155.42
  • Kcal
    375.88
  • Eiwit
    34.55g
  • Koolhydraten
    2.44g
  • - waarvan suikers
    1.67g
  • Totaal vet
    12.97g
  • - waarvan verzadigd
    4.64g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    5.38g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    1.74g
  • Voedingsvezels
    1.17g
  • Zout
    2.43g
  • - waarvan natrium
    971.69mg

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

 

Vind je dit smakelijk? Dan is dit misschien iets voor overmorgen

Nieuwe gerechten van de chef!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »