• Home
  • Kip Massaman curry

Kip Massaman curry

Kip met aardappel en cashewnoten in een rijke, smaakvolle kokoscurry.... Meer

  • € 6,40
  • € 11,50
  • € 20,50
Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud

Productinfo

Op heet vuur bakken wij de uien aan in een mengsel van rode peper,citroengras, knoflook,sjalot, galanga, garnalenpastakorianderzaadkomijn, limoenblaadjes, kardemon en kaneel. Daarna voegen wij de kokosmelk toe en laten dit een tijdje inkoken. Vervolgens wordt de kipdijfilet, sperziebonen en paprika eraan 

Ingrediënten

kipdijfilet,kokosmelk,water,sperziebonen, ui, curry(rode peper,citroengras, knoflook, sjalot,galanga, garnalenpasta (SCHAALDIEREN), KORIOANDERZAAD, komijn, limoenblaadjes, kardemon, kaneel) pindakaas(PINDA/NOTEN), basterdsuiker, soja olie (SOJA),maïszetmeel, zout, limoenblaadjes 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1951.58
  • Kcal
    468.75
  • Eiwit
    31.47g
  • Koolhydraten
    13.37g
  • - waarvan suikers
    8.71g
  • Totaal vet
    31.42g
  • - waarvan verzadigd
    14.6g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    9.69g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    4.23g
  • Voedingsvezels
    3.02g
  • Zout
    2g
  • - waarvan natrium
    1221.13mg

Allergie informatie 

Smaakbeoordelingen

Bereidingswijze

 

Productinfo

Op heet vuur bakken wij de uien aan in een mengsel van rode peper,citroengras, knoflook,sjalot, galanga, garnalenpastakorianderzaadkomijn, limoenblaadjes, kardemon en kaneel. Daarna voegen wij de kokosmelk toe en laten dit een tijdje inkoken. Vervolgens wordt de kipdijfilet, sperziebonen en paprika eraan 

Ingrediënten

kipdijfilet,kokosmelk,water,sperziebonen, ui, curry(rode peper,citroengras, knoflook, sjalot,galanga, garnalenpasta (SCHAALDIEREN), KORIOANDERZAAD, komijn, limoenblaadjes, kardemon, kaneel) pindakaas(PINDA/NOTEN), basterdsuiker, soja olie (SOJA),maïszetmeel, zout, limoenblaadjes 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1951.58
  • Kcal
    468.75
  • Eiwit
    31.47g
  • Koolhydraten
    13.37g
  • - waarvan suikers
    8.71g
  • Totaal vet
    31.42g
  • - waarvan verzadigd
    14.6g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    9.69g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    4.23g
  • Voedingsvezels
    3.02g
  • Zout
    2g
  • - waarvan natrium
    1221.13mg

Allergie informatie 

Smaakbeoordelingen

Bereidingswijze

 

Productinfo

Op heet vuur bakken wij de uien aan in een mengsel van rode peper,citroengras, knoflook,sjalot, galanga, garnalenpastakorianderzaadkomijn, limoenblaadjes, kardemon en kaneel. Daarna voegen wij de kokosmelk toe en laten dit een tijdje inkoken. Vervolgens wordt de kipdijfilet, sperziebonen en paprika eraan 

Ingrediënten

kipdijfilet,kokosmelk,water,sperziebonen, ui, curry(rode peper,citroengras, knoflook, sjalot,galanga, garnalenpasta (SCHAALDIEREN), KORIOANDERZAAD, komijn, limoenblaadjes, kardemon, kaneel) pindakaas(PINDA/NOTEN), basterdsuiker, soja olie (SOJA),maïszetmeel, zout, limoenblaadjes 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1951.58
  • Kcal
    468.75
  • Eiwit
    31.47g
  • Koolhydraten
    13.37g
  • - waarvan suikers
    8.71g
  • Totaal vet
    31.42g
  • - waarvan verzadigd
    14.6g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    9.69g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    4.23g
  • Voedingsvezels
    3.02g
  • Zout
    2g
  • - waarvan natrium
    1221.13mg

Allergie informatie 

Smaakbeoordelingen

Bereidingswijze

 

Vind je dit smakelijk? Dan is dit misschien iets voor overmorgen

Nieuwe gerechten van de chef!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »