• Home
  • Culidelight B2B

Culidelight B2B

Introductie

Culidelight Comfort is een nieuw restaurant en catering concept voor hotels, bedrijven, instellingen & private dining. Met Culidelight Comfort tovert iedereen & ieder personeelslid in een handomdraai een culinair hoogstaand gerecht op tafel en is derving voorgoed verleden tijd. Wij bieden culinaire vriesverse maaltijden aan van hoogwaardige restaurant kwaliteit & restaurant niveau.

 

Menu

Ons assortiment bestaat uit meer dan 115 maaltijden variërend van spaghetti peperoni, kip tikka masala, pad Thai, Coq au vin, Lasagne, Hutspotten, Javaanse pedis, Maleisische viscurry, Marokkaanse harissa kip tot boeuf bourguignon. Naast hoofdmaaltijden bieden we ook soepen, voorgerechten, bijgerechten en nagerechten aan. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk & eenvoudig zelf maaltijden samenstellen. Niets is ons "culinair" te gek! Of het nu gaat om grote batches van 25 kilo+ of kleine hoeveelheden.

 

Voordelen van Culidelight Comfort

- Culinair hoogstaande restaurant kwaliteit maaltijden

- Ruime keuze in assortiment (115+ incl. alles vegetarisch)

- Meer en betere omzet op F&B

- Nul stress bij hoge of lage bezettingsgraad 

- Geen derving (vriesvers 8 maanden houdbaar)

- De ideale & gemakkelijke 24-hour room service oplossing
- Ook zeer geschikt voor pantry-service, self-service of market-place oplossingen

- Eenvoudig te bereiden maaltijden

- Geen contracten, minimale afnames of andere wurg afspraken
- Gewoon same day of next day delivery

Neem contact op voor proefmaaltijden en laat u culinair overtuigen!

 

Bereiding

De ingrediënten worden dagvers aangeleverd en Culidelight Comfort importeert haar eigen kruiden en specerijen. De maaltijden worden ambachtelijk bereid volgens traditionele recepten en met eerlijke ingrediënten en streekproducten. De maaltijden worden geportioneerd en vervolgens in een shockfreezer teruggekoeld naar een kerntemperatuur van 2 graden Celsius. Hierna worden de maaltijden geseald en door middel van de shockfreezer ingevroren naar - 40 graden Celsius. Door deze techniek blijven alle essentiële voedingswaarden zoals mineralen en vitamines behouden & en blijven groenten knapperig en vlees sappig.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Per telefoon op 035-6315270 of mail naar: sales@culidelight.nl

 

Huidige vaste klanten & opdrachten

- Vaste menukaart Mercure Hotel Amersfoort Centre

- Vaste menukaart Best Western Hotel Woerden

- Vaste menukaart Park Plaza Vondelpark Amsterdam

- Vaste menukaart hotel "De Tabaksplant" te Amersfoort

- Vaste menukaart Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District
- Vaste menukaart Best Western Plus Amedia Hotel Amsterdam Airport
- WestCord City Centre Hotel Amsterdam
- Vaste menukaart Ibis Leiden Centre
- Vaste menukaart Grand Hotel Amstelveen
- Hyatt Place Amsterdam Airport
- Vaste menukaart Novotel Den Haag City Centre
- Ibis Amsterdam Centre
- Vaste menukaart Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol
- Vaste menukaart Hampshire Hotel Theatre District Amsterdam
- Best Western Plus City Hotel Gouda
- Vaste menukaart Holiday Inn Express Amsterdam Schiphol
- Vaste menukaart Novotel Suites Den Haag
- Long-stay hotel Seven one Seven
- Hotel Ibis Budget Amsterdam City South
- Lunch & avond eten i.s.w.m. LandLunch
- 24+ hotels in development
- Golfclub Hoogland Amersfoort
- KinderVilla (kinderopvang voor kinderen van 0 - 12 jaar) maaltijden voor kinderen & ouders te Bussum, Naarden en Hilversum
- Theodotion te Laren weekelijkse maaltijden voor een aantal bewoners

- Warm en koud buffetten voor een groep van 250 personen

- Kerstdiner 5 gangen voor 45 personen

- Walking dinner voor 26 personen totaal 14 gangen/gerechten

- Culianire stand vertegenwoordiging "De Langste Nacht van Hattem 2016" i.s.w.m. Informatiemarkt Zorgeloos Wonen en opening beweegplein bij De Bongerd
- 18th Birthday Party 16 personen catering opdracht



Reacties van B2B klanten:
"Alles loopt heel goed en wij zijn super blij!
"Zoals besproken aan de telefoon zijn de maaltijden erg goed bevallen"
"De kwaliteit is top! Eindelijk wat anders dan Sligro, Hanos, DeliXL etc...!"
"Geweldig! Superservice"
"De maaltijden lopen lekker!"
"Hartelijk dank voor de heerlijke maaltijden we zijn allemaal erg enthousiast!"



Culidelight Comfort - aanbod december 2016

http://bit.ly/CulidelightComfortAanboddecember2016


Hieronder een deel van ons assortiment en mogelijkheden (ook vegetarisch beschikbaar):


Indonesische gerechten
Mie Goreng Gebakken eiermie met kip en groenten op Javaanse wijze
Ajam Pedis Kip gegaard in een overheerlijke middelhete saus uit Java
Ajam Boemboe Bali Kip gebakken op Balinese wijze
Opor Ajam Kip in kruidige gele kokossaus
Smoor Djawa Hachee op Javaanse wijze
Rendang Padang Rundvlees gestoofd in een geurige kokossaus uit Sumatra
Opor Daging Rundvlees in kruidige gele kokossaus
Ikan Bali Gestoofde vis op Balinese wijze
Babi Roedjak Gestoofd varkensvlees in pittige kokossaus
Saté Babi Asian style Overheerlijk satévlees met ui in een geurige pindasaus
Sambal Goreng Boontjes* Gebakken boontjes in een kokossaus op Javaanse wijze
Sajur Lodeh* Indonesische groenten schotel
Tofu Besengeh* Gebakken tofu in gekruide gele kokossaus
Sambal Goreng Telor* Eieren in een heerlijke geurige saus
Chinese gerechten
Nasi Goreng Singapore Gebakken rijst met vlees en groenten op Singaporese wijze
Bami Goreng Gebakken mie met vlees en groenten op Chinese wijze
Ko Lo Kay Gebakken kip met vruchten in een heerlijke zoetzure saus
Hoi Sin Kip Gebakken kip in een typische Chinese grillsaus uit Peking
Ajam Pangang Gemarineerde kipreepjes, *China style*
Babi Pangang Gemarineerde procureurreepjes uit de over in een heerlijke zoetzure saus
Babi Ketjap Varkenssatévlees met ui en vruchten in zoete ketjapsaus
Shanghai Beef Rundvlees, Shanghai style
Tjap Tjoy* Chinese groenten schotel
Tjap Tjoy met kip Chinese groenten schotel met kipfilet
Chinese roerbakgroenten* Diverse Chinese groenten uit de wok afgeblust met oestersaus
Satésaus* Heerlijke pindasaus bereid volgens Aziatische traditie
Fou Yong Hai Omelet met groenten in zoetzure saus
Ko Lo Yuk Varkensvlees met groenten en vruchten in zoetzure saus
Italiaans
Fussili Caprese Wokkelvorm pasta met tonijn, anjovis, rode ui, tomaat en kappertjes
Fusilli Fungi* Wokkelvorm pasta met dragonroomsaus, gevuld met verschillende soorten paddestoelen
Farfalle Sicilliana Vlindervorm pasta met kip, courgette en een pesto van walnoten en ricotta kaas
Farfalle Mediterrane Vlindervorm pasta met mediterrane schaaldierensaus, gevuld met zalm en garnalen
Orecchiette Calabrese Oortjesvorm pasta met gehakt, paprika en een pesto van paprika en pepers
Penne Napoli Pijpjesvorm pasta met roomsaus, kip, ui, courgette en paprika
Penne Peperoni Pijpjesvorm pasta met tomaten/gehaktsaus, verfijnd met een pesto van pepers
Maccheroni Bolognese Elleboogjes pasta met tomaten/gehakt saus
Thais
Thaise kip in groene currysaus Heerlijke pittige kip in een curry met verse citroengras
Phad Thais noodles Mie op Thaise wijze met kip en groenten
Garnalen in rode currysaus Gamba's en groenten in een pittige rode Thaise currysaus
Surinaams
Surinaamse kip Kip, aardappel en boontjes in Surinaamse roti saus
Surinaamse Bami Gebakken mie met kip op Surinaamse wijze
Witte Rijst* Paraboiled rijst, hele korrel
Indiaas
Kip Madras Gebakken kip met ui en courgette in een overheerlijke Indiase curry
Rijstschotel Bombay Gebakken rijst met kip en groenten op Indiase wijze
Kip Tandoori Indiase stoofschotel van kip, aubergine en champignons
Curry van Garnalen Garnalen in een overheerlijke Indiase curry
Gele Rijst* Paraboiled rijst, hele korrel gekleurd met de Indonesische geelwortel
Kip Tikka Massala Een zeer populaire curry gerecht uit India
Mexicaans
Mexicaanse schotel Yucatan Schotel met kidneybonen, gehakt, maïs, courgette, ui en paprika
Mexicaanse schotel Cancun Schotel met kidneybonen, kip, maïs, courgette, ui en paprika
Mexicaanse schotel Veracruz Schotel met kidneybonen, gambas, maïs, courgette, ui en paprika
Mexicaanse stoofpot Acapulco Stoofpot met rundvlees, maïs, uit, paprika en champignons
Basisproducten
Gekookte bami
Gekookte spaghetti
Gekookte macaroni
Gekookte penne rigate
Gekookte fusilli
Gekookte fusilli tricolore
Gekookte orrechiette
Stamppotten
Stamppot boerenkool/spekjes
Stamppot zuurkool/spekjes
Stamppot hutspot/spekjes
Stamppot andijvie/spekjes
Soepen
Erwtensoep
Bruinebonensoep
Linzensoep
Portugese vissoep
Tomatensoep
Groentensoep
Champignonsoep
Aspergesoep
Kerrysoep
Mosterdsoep
Chinese tomatensoep
Kippensoep
Witlof roomsoep
Broccolisoep
Populaire gerechten
Stroganoff met rundvlees het alom bekende gerecht uit Rusland, bereidt met eersteklas rundvlees
Stroganoff met kip het alom bekende gerecht uit Rusland, maar ditmaal met kip
Kipkerrie met ananas kip met ananas in een klassieke kerriesaus
Goulashschotel met rundvlees het bekende gerecht uit Hongarije, bereidt met eersteklas rundvlees
Gehaktballetjes in satésaus ambachtelijke slagersgehaktballetjes in een Aziatische satésaus
Gehaktballetjes in tomatensaus ambachtelijke slagersgehaktballetjes in een Spaanse tomatensaus
Runderstoofpotje uit grootmoederstijd heerlijk Bourgondisch stoofpotje van eersteklas rundvlees
Paella Spaanse rijstschotel met kip, garnalen, mosselen, clams, venusschep
Spareribs per stuk heerlijke ribbetjes, gemarineerd en gegrild
Wildgoulash Overheerlijke stoofpot van haas, konijn, zwijn, fazant en ree
Hazenpeper Goedgevulde stoofpot van haas
Buffetten
Buffet Lombok Nasi Goreng - Nasi Putih - Mie Goreng. Ajam pedis - Rendang padang - Babi ketjap - Ikan bali - Saté babi asian style. Sajur Lodeh - Sambal Goreng boontjes - Sambal Goreng telor. Atjar Tjampoer Koening - Kroepoek - Seroendeng - Sambal Badjak.
Buffet Milaan Oliva - Zucchini - Funghi - Pepperoni - Salate di tomato - Salate di Toscane. Polle alla Toscane - Fussili caprese - Penne pepperoni - Vendure misto.
Buffet Yucatan Arroz Mexicano - Tortilla chips - Ensalada de atun - Pollo grillada - Taco con carne - Burrito con pollo - Albendigas - Sour cream - Guacamole - Salsa picante.
Buffet Shanghai Fried rice - Bami goreng - Witte rijst - Hoi sin kip - Sweet and sour pork - Shanghai beef - Chinese vegetables - Saté babi asian style - Fou young hai - Fried ginger prawns - Kroepoek - Atjar tjampoer.
Buffet Mediterranee Zwarte- en groene olijven met knoflook in olijfolie - Pepperoni grillata - Melanzane grillata - Sardientjes in olijfolie - Portugese vissoep - Tortellini salada - Griekse feta salade - Spaanse paella - Albondigas - Marokkaanse cous cous - Kofta schotel met langsgehakt, aubergine en courgette - Toscaanse kip - Penne pepperoni.
Wildbuffet De Boschplaat Bospaddestoelensoep - Wildpaté van fazant - Gekonfijte eendenbout met cranberrysaus - Hazenpeper -Aardappelpuree met spekjes, knoflook en amandelschaafsel - Stoofpeertjes - Roergebakken spruitjes met spek. *Verkrijgbaar van 1 nov. - 1 maart.
Wildbuffet St. Hubertus Bospaddestoelensoep - Wildpaté van patrijs - Getrancheerde parelhoenderbout - Wildgoulash van zwijn, ree, haas, hert en konijn - Kastanje puree - Wilde rijst - Rodekool met appeltjes - Zuurkool met jeneverbessen. *Verkrijgbaar van 1 nov. - 1 maart.
Buffet Country & Western Spareribs - Cajunkip - Geroosterde maiskolf - Mexicaanse bonenschotel met gehakt - Jambalaya rijstschotel - Cajunschotel New Orleans - Jacked patatoes - Courgette/tomaten schotel - American coleslaw.
BBQ - Culidelight Comfort Huzarensalade, rauwkost * 2x kipsaté, 1x verse hamburger, 1x braadworst, 1x drumstick * zigeuner-, saté- en knoflooksaus * stokbrood, kruidenboter.


Huidige ingredientenlijst & specificaties Culidelight Comfort augustus 2016

http://bit.ly/CulidelightComfortingredientenspecificatieaugustus2016

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »