Smoor Djawa

Javaans gestoofd rundvlees in een kruidige ketjapsaus. Onze eerste klas riblappen liggen uren lang te sudderen in een geurig mengsel van ketjap, ui, rode peper, knoflook, nootmuskaat, kruidnagel, citroen en gember. Hachee, maar dan op z’n Javaans.... Meer

  • € 6,60
  • € 11,90
Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud

Productinfo

Javaans gestoofd rundvlees in een kruidige ketjapsaus. Onze eerste klas riblappen liggen uren lang te sudderen in een geurig mengsel van ketjap, ui, rode peper, knoflook, nootmuskaat, kruidnagel, citroen en gember. Hachee, maar dan op z’n Javaans.

Ingrediënten

Rundvlees,water,ui,ketjap(palmsuiker, sojaextract(SOJA),tarwemeel (GLUTEN), E211), knoflook, suiker, rode pepers, zout, maiszetmeel, kruiden en specerijen 


Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1477.48
  • Kcal
    352.45
  • Eiwit
    29.65g
  • Koolhydraten
    27.57g
  • - waarvan suikers
    21.31g
  • Totaal vet
    13.39g
  • - waarvan verzadigd
    5.89g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    5.29g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    0.53g
  • Voedingsvezels
    1.31g
  • Zout
    3.95g
  • - waarvan natrium
    1583.56g

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

 

Productinfo

Javaans gestoofd rundvlees in een kruidige ketjapsaus. Onze eerste klas riblappen liggen uren lang te sudderen in een geurig mengsel van ketjap, ui, rode peper, knoflook, nootmuskaat, kruidnagel, citroen en gember. Hachee, maar dan op z’n Javaans.

Ingrediënten

Rundvlees,water,ui,ketjap(palmsuiker, sojaextract(SOJA),tarwemeel (GLUTEN), E211), knoflook, suiker, rode pepers, zout, maiszetmeel, kruiden en specerijen 


Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1477.48
  • Kcal
    352.45
  • Eiwit
    29.65g
  • Koolhydraten
    27.57g
  • - waarvan suikers
    21.31g
  • Totaal vet
    13.39g
  • - waarvan verzadigd
    5.89g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    5.29g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    0.53g
  • Voedingsvezels
    1.31g
  • Zout
    3.95g
  • - waarvan natrium
    1583.56g

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

 

Productinfo

Javaans gestoofd rundvlees in een kruidige ketjapsaus. Onze eerste klas riblappen liggen uren lang te sudderen in een geurig mengsel van ketjap, ui, rode peper, knoflook, nootmuskaat, kruidnagel, citroen en gember. Hachee, maar dan op z’n Javaans.

Ingrediënten

Rundvlees,water,ui,ketjap(palmsuiker, sojaextract(SOJA),tarwemeel (GLUTEN), E211), knoflook, suiker, rode pepers, zout, maiszetmeel, kruiden en specerijen 


Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    1477.48
  • Kcal
    352.45
  • Eiwit
    29.65g
  • Koolhydraten
    27.57g
  • - waarvan suikers
    21.31g
  • Totaal vet
    13.39g
  • - waarvan verzadigd
    5.89g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    5.29g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    0.53g
  • Voedingsvezels
    1.31g
  • Zout
    3.95g
  • - waarvan natrium
    1583.56g

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

 

Vind je dit smakelijk? Dan is dit misschien iets voor overmorgen

Nieuwe gerechten van de chef!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »