• Home
  • Tagliatelle met kip en broccoli

Tagliatelle met kip en broccoli

Pasta met kip en broccoli in een Italiaans gekruide roomsaus.... Meer

  • € 4,90
  • € 9,50
Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud

Productinfo

De kipdijfilet wordt eerst gebakken met Typische Italiaanse kruiden, zoals tijm, oregano, rozemarijn en salie. Vervolgens wordt hier de ui, broccoli en paprika aan toegevoegd. Wanneer de groenten beetgaar zijn, wordt het gerecht afgemaakt met kookroom, zure room, wiite wijn, balsamicoazijn en ‘just’ zout en peper.  Deze overheerlijke saus wordt vervolgens gemengd met de ‘al dente’ gekookte pasta. Buon appetitto!!!

Ingrediënten

water,pasta van harde  tarwe(GLUTEN),kipdijfilet,
kookroom (MELK/ LACTOSE),broccoli,ui, paprika,zureroom,
sojaolie(SOJA), balsamicoazijn, zout,
Italiaanse kruiden, witte peper 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    2093
  • Kcal
    499.97
  • Eiwit
    24.30g
  • Koolhydraten
    46.54g
  • - waarvan suikers
    5.07g
  • Totaal vet
    23.19g
  • - waarvan verzadigd
    11.38g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    6.77g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    2.1g
  • Voedingsvezels
    4.02g
  • Zout
    2.57g
  • - waarvan natrium
    1024.57mg

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

Productinfo

De kipdijfilet wordt eerst gebakken met Typische Italiaanse kruiden, zoals tijm, oregano, rozemarijn en salie. Vervolgens wordt hier de ui, broccoli en paprika aan toegevoegd. Wanneer de groenten beetgaar zijn, wordt het gerecht afgemaakt met kookroom, zure room, wiite wijn, balsamicoazijn en ‘just’ zout en peper.  Deze overheerlijke saus wordt vervolgens gemengd met de ‘al dente’ gekookte pasta. Buon appetitto!!!

Ingrediënten

water,pasta van harde  tarwe(GLUTEN),kipdijfilet,
kookroom (MELK/ LACTOSE),broccoli,ui, paprika,zureroom,
sojaolie(SOJA), balsamicoazijn, zout,
Italiaanse kruiden, witte peper 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    2093
  • Kcal
    499.97
  • Eiwit
    24.30g
  • Koolhydraten
    46.54g
  • - waarvan suikers
    5.07g
  • Totaal vet
    23.19g
  • - waarvan verzadigd
    11.38g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    6.77g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    2.1g
  • Voedingsvezels
    4.02g
  • Zout
    2.57g
  • - waarvan natrium
    1024.57mg

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

Productinfo

De kipdijfilet wordt eerst gebakken met Typische Italiaanse kruiden, zoals tijm, oregano, rozemarijn en salie. Vervolgens wordt hier de ui, broccoli en paprika aan toegevoegd. Wanneer de groenten beetgaar zijn, wordt het gerecht afgemaakt met kookroom, zure room, wiite wijn, balsamicoazijn en ‘just’ zout en peper.  Deze overheerlijke saus wordt vervolgens gemengd met de ‘al dente’ gekookte pasta. Buon appetitto!!!

Ingrediënten

water,pasta van harde  tarwe(GLUTEN),kipdijfilet,
kookroom (MELK/ LACTOSE),broccoli,ui, paprika,zureroom,
sojaolie(SOJA), balsamicoazijn, zout,
Italiaanse kruiden, witte peper 

Ge­maakt in een be­drijf waar ook pin­da's en no­ten wor­den ver­werkt.

Voedingswaarde

Gemiddelde waarde per persoon

  • Energie kJ
    2093
  • Kcal
    499.97
  • Eiwit
    24.30g
  • Koolhydraten
    46.54g
  • - waarvan suikers
    5.07g
  • Totaal vet
    23.19g
  • - waarvan verzadigd
    11.38g
  • - enkelvoudig onverzadigd vet
    6.77g
  • - meervoudig onverzadigd vet
    2.1g
  • Voedingsvezels
    4.02g
  • Zout
    2.57g
  • - waarvan natrium
    1024.57mg

Allergie informatie

Smaakbeoordelingen

Kookinstructies

Vind je dit smakelijk? Dan is dit misschien iets voor overmorgen

Nieuwe gerechten van de chef!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »