Over ons

"Authenthieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud" is een nieuw en innovatief webshop- en winkelconcept dat 1-, 2- en 4- persoonsmaaltijden verkoopt van restaurantkwaliteit.

Culidelight is ontstaan omdat de kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkten als niet lekker en ongezond worden ervaren en de overtuiging dat dit beter, gezonder en veel lekkerder kan. De missie van Culidelight is om echt gezonde maaltijden en echt gemak te koppelen en dit voor een groot publiek bereikbaar te maken.

Culidelight gebruikt geen conserveringsmiddelen, geen onnodige additieven en geen slechte E-nummers. Culidelight betekent: Gezond Gemak: eerlijke, gezonde maaltijden van restaurantkwaliteit in een handomdraai op ieders tafel.

Maatschappelijke trends

Er is een overduidelijke behoefte aan een nieuwe vorm van gezond, makkelijk en duurzaam eten. Ons valt op:

  1. Toenemende behoefte aan gezond (biologisch) eten
  2. Belang van tegengaan van voedselverspilling
  3. Behoefte aan een alternatief van het huidige voedselaanbod 
  4. Individualisering van de samenleving
  5. Overduidelijke behoefte aan een nieuwe vorm van duurzaam eten 

We denken aan het gemak dat Culidelight biedt aan tweeverdieners met kinderen, drukke eenouder gezinnen, actieve 50- en 65-plussers; Mantelzorgers voor oudere of zieke familieleden, en zo zijn er veel meer mensen en momenten te bedenken waarop een gezonde vriesverse maaltijd uitkomst biedt.

Grote keus voor jong en oud
Culidelight geeft haar klanten een ruime keuze uit diverse biologische maaltijden (in totaal nu 140 verschillende maaltijden en maaltijd componenten) van verschillende landen, streken en verschilllende culturen. Daarbij wordt steeds het assortiment gewisseld. Ook gaan we 1 & 2 sterren-chefs uitnodigen die het assortiment zullen aanvullen. Dit alles naast de seizoensmaaltijden. Er zijn tevens dieet, glutenvrije, vetarme (<14 gram), vegetarische, lactosevrije, caloriearme (<400 kcal) en zoutarme (natrium) maaltijden beschikbaar. Daarnaast verzorgen wij ook catering voor feestjes en/of partijtjes.

Hoe werkt het?
Je haalt de maaltijd uit de diepvries of opent hem na bestelling via webshop of winkel meteen. De maaltijd is binnen 5 minuten in een pannetje verwarmd, binnen 10 minuten uit de magnetron of binnen 45 minuten uit de oven op de tafel. Je koopt kwaliteit en tijd, want wij hebben alles al gedaan; behalve het opwarmen natuurlijk!

Maatschappelijke bijdrage!
Culidelight gaat jaarlijks 5% omzet afdragen aan stichting VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker)! Op 16 juni 2015 is hiervoor een 5 jarige contract getekend. Culidelight wil bewijzen dat het anders KAN en MOET! Een van de doelen van Culidelight B.V. is door middel van haar bedrijfsvoering en activiteiten, een significant positieve invloed te hebben op de maatschappij en het milieu in zijn algemeenheid. Bij hun besluitvorming zullen de bestuurders ook rekening houden met de sociale, economische, juridische of andere gevolgen van de bedrijfsuitvoering van de Vennootschap ten aanzien van (i) de werknemers, de dochtermaatschappijen en leveranciers (ii) de belangen van de klanten van de Vennootschap en haar dochtermaatschappijen, (iii) de gemeenschappen en de samenleving waarin de Vennootschap, haar dochtermaatschappijen en leveranciers hun bedrijf uitvoeren, (iv) het lokale en globale milieu en (v) de korte en lange termijn belangen van de onderneming.

Volg alle ontwikkelingen van Culidelight op onze blog: https://culidelight.tumblr.com 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »