• Home
  • Bereiding thuis

Bereiding thuis

De maaltijden van Culidelight staan in een handomdraai op tafel. Je haalt een maaltijd uit de diepvries en verwarmt deze in de magnetron, oven, of pan. Op de verpakking staat precies hoe lang je je gerecht moet verwarmen. Dit kan echt niet mislukken, waardoor je altijd geniet van een heerlijke, gezonde maaltijd van restaurantkwaliteit. In onze hele keten willen wij zo veel mogelijk werken met pure producten en dat vertalen we ook graag door in onze verpakkingen. De maaltijden van Culidelight worden na bereiding verpakt in een unieke biologisch afbreekbare verpakking. Ook het cellofaan en het bakje is biologische afbreekbaar. U kunt dus de verpakkingen met een gerust hart in de Groene container doen! Door gebruik te maken van deze unieke verpakkingen dragen wij op onze manier ook een stukje bij aan een beter milieu voor nu en in de toekomst. 

Uiteraard zijn de verpakkingen geschikt om de gerechten zowel in de oven (tot 220 graden) als in de magnetron op te warmen.


Onze verpakkingen zijn compleet biologisch afbreekbaar dus zowel het bakje als de doorzichtige folie kunnen in de groenebak.

Opwarm Richtlijnen:


Magnetron:

* Het is niet nodig om gaatjes in de doorzichtige folie aan te brengen. Dit behoudt de smaak en het vocht. Plaats de maaltijd in de magnetron. 

* Snij na opwarming de doorzichtige folie aan de bovenkant met een mesje rondom weg. Dus niet aan de zijkanten van het folie trekken. 


Oven: 

* Verwarm de oven voor op 180 graden. 

* Het is niet nodig om gaatjes in de doorzichtige folie aan te brengen. Dit behoudt de smaak en het vocht. Plaats de maaltijd met folie in de oven. 

* Snij na opwarming de doorzichtige folie aan de bovenkant met een mesje rondom weg. Dus niet aan de zijkanten van het folie trekken. 


Pan: 

* 24 uur laten ontdooien in de ijskast 

* Snij de doorzichtige folie aan de bovenkant met een mesje rondom weg. 

* Verwarm in een pannetje en roer nu en dan. 

* Voeg wat water toe als het te droog wordt. 


Niet in kokend water opwarmen want de verpakking is biologisch afbreekbaar en lost op! De verpakking kan dus bij het gft afval.1, 2 en 4 persoons bereiding:

 

Magnetron (800-900 Watt)

Oven (180 graden)

1 persoon

2 minuten even schudden wederom 1 minuten

15 - 20 minuten. Halverwege even roeren

2 personen

4 minuten even schudden wederom 2 minuten

25 - 30 minuten. Halverwege even roeren

4 personen

6 minuten even schudden wederom 5 minuten

35 - 40 minuten. Halverwege even roeren


Gezond verstand:

Niet iedere magnetron&oven is hetzelfde. Als de maaltijd niet warm genoeg is, nog wat langer verwarmen. Volg hierbij gewoon je intuïtie!*!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »