• Home
  • Bezorgservice Culidelight

Bezorgservice Culidelight

Verzendkosten

Verzendkosten zijn 4,95 euro per bestelling. Boven de 35 euro is de verzending gratis.
Het minimum bestel bedrag is 10 euro (exclusief verzendkosten). 

Sinds kort verzenden wij gratis binnen het Gooi.

Innovatieve verpakking

Dankzij een innovatieve verzendwijze worden de diepvriesmaaltijden gewoon bij je thuis of op een andere gewenst locatie bezorgd met de garantie dat de maaltijden bevroren blijven. Als je voor 17:30 uur besteld heb je het de volgende dag gewoon in je diepvrieskast liggen. Merk op dat zaterdag en zondag bestellingen pas maandag worden verwerkt aangiezien TNT geen paketten ontvangt dan wel verstuurd op deze dagen.

We leggen graag uit hoe we te werk gaan:

1. De door jou gekozen maaltijden worden verpakt in een speciale zak (met 16 patenten) die uniek is in Nederland, maar in Amerika zich al ruimschoots heeft bewezen. Medicijnen, organen en ook maaltijden die in dit zeer effectieve koelmiddel worden verstuurd, kunnen 52 uur lang gegarandeerd op bevroren temperatuur worden gehouden. 

2. Culidelight biedt de verzending aan het eind van de middag aan bij My Parcel (dochteronderneming van TNT Post) om te versturen.

3. Je krijgt van ons een code om je product met track en trace te volgen.

4. Binnen 24 uur (next day delivery) wordt de bestelling bezorgd. Mocht de bezorging onverhoopt een dag later plaatsvinden, dan geven wij de garantie dat de verpakking de maaltijd bevroren houdt tot 52 uur.

Jouw mening

Hoewel wij alles hebben getest en de resultaten zeer goed zijn is ook jouw ervaring met het bezorgen van de maaltijden erg belangrijk. Alleen door het delen van je ervaringen kunnen wij blijven werken aan een optimale tevredenheid over de bezorging. Heb je vragen / opmerkingen over de bezorging, neem contact met ons op via: service@culidelight.nl. We zouden het ook erg waarderen als je andere geintresseerde Culidelight klanten iets verteld over je Culidelight ervaring. Dit kan op: https://www.kiyoh.nl/culidelight/ Alvast bedankt voor de moeite!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »