Chefs

Onze Culinaire grootmeesters van Culidelight

Gerard Hartmans en Henk van der Kamp van Hartkamp Partners in Food zijn de drijvende kracht achter Culidelight! HartKamp is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het bereiden van maaltijden, maaltijdcomponenten, exotische buffetten, soepen en sauzen, desgewenst geheel volgens uw eigen receptuur.

HartKamp is een productiekeuken die zich onderscheidt door haar ambachtelijk bereide maaltijden en uitstekende service. HartKamp kookt zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Vrijwel het gehele assortiment is vrij van E-nummers en glutenvrij. De wereldse maaltijden van HartKamp worden met pure passie en liefde bereidt, en dat proef je direct! Dit is ook de reden dat sommige hotels in Duitsland hun voeding helemaal uit Leeuwarden laten komen.

Specialisaties van Gerard en Henk zijn o.a. Indonesisch, Thais, Indiaas, Italiaans, Mexicaans, Surinaams, Franse en andere wereldse gerechten.


E-nummer beperkte voeding

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over E-nummers. Zijn ze nu wel of niet schadelijk voor je gezondheid? E-nummers zijn goedgekeurde hulpstoffen die toegevoegd zijn aan ons eten om het lang houdbaar te maken, te kleuren en/of smaak te geven. Ondanks het feit dat het goedgekeurde hulpstoffen betreft, zijn er bepaalde E-nummers die toch niet altijd even goed zijn voor onze gezondheid. Vandaar dat Culidelight i.s.w.m. HartKamp Partners in Food graag voor je E-nummer beperkte voeding zorgt.


Veel besproken E-nummers

Een veel besproken E-nummer is E-621, dat te vinden is in hartige producten als chinees voedsel, frituurmaaltijden, en kant-en-klare maaltijden. Van E-621 kun je last krijgen van de volgende klachten: buikklachten, Alzheimer, hoofdpijn, hoge bloeddruk en slapeloosheid. Verder zou de hulpstof kankerverwekkend zijn. HartKamp Partners in Food vindt de gezondheid van klanten erg belangrijk; daarom kiezen we ervoor om de Culidelight maaltijden E-621 vrij te houden.

Culidelight vindt het belangrijk om gezonde en voedzame maaltijden te leveren. De maaltijden worden bij ons op ambachtelijke wijze bereid. Wij koken zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Je kunt bij ons terecht voor E-nummer beperkte voeding die tevens glutenvrij is. Wij bereiden onze maaltijden met liefde en dit proeft je!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »