• Home
  • Culidelight B2B

Culidelight B2B

Introductie

Culidelight Comfort is een nieuw restaurant en catering concept voor hotels, bedrijven, instellingen & private dining. Met Culidelight Comfort tovert iedereen & ieder personeelslid in een handomdraai een culinair hoogstaand gerecht op tafel en is derving voorgoed verleden tijd. Wij bieden culinaire vriesverse maaltijden aan van hoogwaardige restaurant kwaliteit & restaurant niveau. 

 

De vriesverse maaltijden worden volgens traditionele recepten bereid, met authetieke streekproducten en met eigen geimporteerde kruiden en specerijen. Culidelight Comfort gebruikt GEEN conserveringsmiddelen, slechte e-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Zonder toevoegingen uit pakjes, potjes en zakjes. Onze sterrenkoks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen.

 

 

Menu

Ons assortiment bestaat uit meer dan 115 maaltijden variërend van spaghetti peperoni, kip tikka masala, pad Thai, Coq au vin, Lasagne, Hutspotten, Javaanse pedis, Maleisische viscurry, Marokkaanse harissa kip tot boeuf bourguignon. Naast hoofdmaaltijden bieden we ook soepen, voorgerechten, bijgerechten, buffetten en nagerechten aan. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk & eenvoudig zelf maaltijden samenstellen. Niets is ons "culinair" te gek! Of het nu gaat om grote batches van 5 kilo+ of kleine hoeveelheden.

 

Voordelen van Culidelight Comfort

- Culinair hoogstaande restaurant kwaliteit maaltijden

- Ruime keuze in assortiment (115+ incl. alles vegetarisch)

- Meer en betere omzet op F&B (gemiddeld 1.750 euro op week basis)

- Extreem makkelijk en ongecompliceerd van een 3 sterren naar een 4 sterren hotel classificatie 

- Nul stress bij hoge of lage bezettingsgraad 

- Geen derving (vriesvers 8 maanden houdbaar)

- De ideale & gemakkelijke 24-hour room service oplossing
- Ook zeer geschikt voor pantry-service, self-service of market-place oplossingen

- Eenvoudig te bereiden maaltijden

- Geen contracten, minimale afnames of andere wurg afspraken
- Gewoon same day of next day delivery
- Green Key Gecertificeerd

Neem contact op voor een gratis proefsessie en laat u culinair overtuigen! Meer dan 20+ hotels gingen u al voor...

 

Bereiding

De ingrediënten worden dagvers aangeleverd en Culidelight Comfort importeert haar eigen kruiden en specerijen. De maaltijden worden ambachtelijk bereid volgens traditionele recepten en met eerlijke ingrediënten en streekproducten. De maaltijden worden geportioneerd en vervolgens in een shockfreezer teruggekoeld naar een kerntemperatuur van +2 graden celsius. Hierna worden de maaltijden geseald en doormiddel van de shockfreezer ingevroren naar -40 graden celsius. Door deze techniek blijven alle essentiële voedingswaarden zoals mineralen en vitamines behouden & en blijven groenten knapperig en vlees sappig.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Per telefoon op 035-6315270 of mail naar: sales@culidelight.nl

 

Huidige vaste klanten & opdrachten

- Vaste menukaart Mercure Hotel Amersfoort Centre

- Vaste menukaart Best Western Hotel Woerden

- Vaste menukaart Park Plaza Vondelpark Amsterdam

- Vaste menukaart hotel "De Tabaksplant" te Amersfoort

- Vaste menukaart Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District
- Vaste menukaart Best Western Plus Amedia Hotel Amsterdam Airport
- WestCord City Centre Hotel Amsterdam
- Vaste menukaart Ibis Leiden Centre
- Vaste menukaart Grand Hotel Amstelveen
- Hyatt Place Amsterdam Airport
- Vaste menukaart Novotel Den Haag City Centre
- Ibis Amsterdam Centre
- Vaste menukaart Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol
- Hampshire Hotel Theatre District Amsterdam
- Best Western Plus City Hotel Gouda
- Vaste menukaart Holiday Inn Express Amsterdam Schiphol
- Vaste menukaart Novotel Suites Den Haag
- Long-stay hotel Seven one Seven
- Hotel Ibis Budget Amsterdam City South
- Vaste menukaart Holiday Inn Express Utrecht - Papendorp
- Vaste menukaart Ibis Vlaardingen
- Vaste menukaart hotel Vermeer Delft 
- World Forum Den Haag
- Ramada The Hague Scheveningen
- Hotel Ibis Utrecht
- Lunch & avond eten i.s.w.m. LandLunch
- De Sayter
- Vaste menukaart Hotel Johannes Vermeer Delft
- 24+ hotels in development
- Golfclub Hoogland Amersfoort
- KinderVilla (kinderopvang voor kinderen van 0 - 12 jaar) maaltijden voor kinderen & ouders te Bussum, Naarden en Hilversum
- Theodotion te Laren weekelijkse maaltijden voor een aantal bewoners

- Warm en koud buffetten voor een groep van 250 personen

- Kerstdiner 5 gangen voor 45 personen

- Walking dinner voor 26 personen totaal 14 gangen/gerechten

- Culianire stand vertegenwoordiging "De Langste Nacht van Hattem 2016" i.s.w.m. Informatiemarkt Zorgeloos Wonen en opening beweegplein bij De Bongerd
- 18th Birthday Party 16 personen catering opdracht



Reacties van B2B klanten:
"Alles loopt heel goed en wij zijn super blij!
"Zoals besproken aan de telefoon zijn de maaltijden erg goed bevallen"
"De kwaliteit is top! Eindelijk wat anders dan Sligro, Hanos, DeliXL etc...!"
"Geweldig! Superservice"
"De maaltijden lopen lekker!"
"Hartelijk dank voor de heerlijke maaltijden we zijn allemaal erg enthousiast!"



Culidelight Comfort - aanbod mei 2017

https://bit.ly/Culidelightcomfortassortimentmei2017



Zie ook het artikel in Hospitality management april 2017

https://bit.ly/hotelkeuken


Hieronder een deel van ons assortiment en mogelijkheden (ook vegetarisch beschikbaar):

 

 

Indonesische gerechten  
  Mie Goreng Gebakken eiermie met kip en groenten op Javaanse wijze
  Ajam Pedis Kip gegaard in een overheerlijke middelhete saus uit Java
  Ajam Boemboe Bali Kip gebakken op Balinese wijze
  Opor Ajam Kip in kruidige gele kokossaus
  Smoor Djawa Hachee op Javaanse wijze
  Rendang Padang Rundvlees gestoofd in een geurige kokossaus uit Sumatra
  Opor Daging Rundvlees in kruidige gele kokossaus
  Ikan Bali Gestoofde vis op Balinese wijze
  Babi Roedjak Gestoofd varkensvlees in pittige kokossaus
  Saté Babi Asian style Overheerlijk satévlees met ui in een geurige pindasaus
  Sambal Goreng Boontjes* Gebakken boontjes in een kokossaus op Javaanse wijze
  Sajur Lodeh* Indonesische groenten schotel
  Tofu Besengeh* Gebakken tofu in gekruide gele kokossaus
  Sambal Goreng Telor* Eieren in een heerlijke geurige saus
     
Chinese gerechten  
  Nasi Goreng Singapore Gebakken rijst met vlees en groenten op Singaporese wijze
  Bami Goreng Gebakken mie met vlees en groenten op Chinese wijze
  Ko Lo Kay Gebakken kip met vruchten in een heerlijke zoetzure saus
  Hoi Sin Kip Gebakken kip in een typische Chinese grillsaus uit Peking
  Ajam Pangang Gemarineerde kipreepjes, *China style*
  Babi Pangang Gemarineerde procureurreepjes uit de over in een heerlijke zoetzure saus
  Babi Ketjap Varkenssatévlees met ui en vruchten in zoete ketjapsaus
  Shanghai Beef Rundvlees, Shanghai style
  Tjap Tjoy* Chinese groenten schotel
  Tjap Tjoy met kip Chinese groenten schotel met kipfilet
  Chinese roerbakgroenten* Diverse Chinese groenten uit de wok afgeblust met oestersaus
  Satésaus* Heerlijke pindasaus bereid volgens Aziatische traditie
  Fou Yong Hai Omelet met groenten in zoetzure saus
  Ko Lo Yuk Varkensvlees met groenten en vruchten in zoetzure saus
     
Italiaans    
  Fussili Caprese Wokkelvorm pasta met tonijn, anjovis, rode ui, tomaat en kappertjes
  Fusilli Fungi* Wokkelvorm pasta met dragonroomsaus, gevuld met verschillende soorten paddestoelen
  Farfalle Sicilliana Vlindervorm pasta met kip, courgette en een pesto van walnoten en ricotta kaas
  Farfalle Mediterrane Vlindervorm pasta met mediterrane schaaldierensaus, gevuld met zalm en garnalen
  Orecchiette Calabrese Oortjesvorm pasta met gehakt, paprika en een pesto van paprika en pepers
  Penne Napoli Pijpjesvorm pasta met roomsaus, kip, ui, courgette en paprika
  Penne Peperoni Pijpjesvorm pasta met tomaten/gehaktsaus, verfijnd met een pesto van pepers
  Maccheroni Bolognese Elleboogjes pasta met tomaten/gehakt saus
     
Thais    
  Thaise kip in groene currysaus Heerlijke pittige kip in een curry met verse citroengras
  Phad Thais noodles Mie op Thaise wijze met kip en groenten
  Garnalen in rode currysaus Gamba's en groenten in een pittige rode Thaise currysaus
     
Surinaams    
  Surinaamse kip Kip, aardappel en boontjes in Surinaamse roti saus
  Surinaamse Bami Gebakken mie met kip op Surinaamse wijze
  Witte Rijst* Paraboiled rijst, hele korrel
     
Indiaas    
  Kip Madras Gebakken kip met ui en courgette in een overheerlijke Indiase curry
  Rijstschotel Bombay Gebakken rijst met kip en groenten op Indiase wijze
  Kip Tandoori Indiase stoofschotel van kip, aubergine en champignons
  Curry van Garnalen Garnalen in een overheerlijke Indiase curry
  Gele Rijst* Paraboiled rijst, hele korrel gekleurd met de Indonesische geelwortel
  Kip Tikka Massala Een zeer populaire curry gerecht uit India
     
Mexicaans    
  Mexicaanse schotel Yucatan Schotel met kidneybonen, gehakt, maïs, courgette, ui en paprika
  Mexicaanse schotel Cancun Schotel met kidneybonen, kip, maïs, courgette, ui en paprika
  Mexicaanse schotel Veracruz Schotel met kidneybonen, gambas, maïs, courgette, ui en paprika
  Mexicaanse stoofpot Acapulco Stoofpot met rundvlees, maïs, uit, paprika en champignons
     
Basisproducten  
  Gekookte bami  
  Gekookte spaghetti  
  Gekookte macaroni  
  Gekookte penne rigate  
  Gekookte fusilli  
  Gekookte fusilli tricolore  
  Gekookte orrechiette  
     
Stamppotten  
  Stamppot boerenkool/spekjes
  Stamppot zuurkool/spekjes  
  Stamppot hutspot/spekjes  
  Stamppot andijvie/spekjes  
     
Soepen    
  Erwtensoep  
  Bruinebonensoep  
  Linzensoep  
  Portugese vissoep  
  Tomatensoep  
  Groentensoep  
  Champignonsoep  
  Aspergesoep  
  Kerrysoep  
  Mosterdsoep  
  Chinese tomatensoep  
  Kippensoep  
  Witlof roomsoep  
  Broccolisoep  
     
Populaire gerechten  
  Stroganoff met rundvlees het alom bekende gerecht uit Rusland, bereidt met eersteklas rundvlees
  Stroganoff met kip het alom bekende gerecht uit Rusland, maar ditmaal met kip
  Kipkerrie met ananas kip met ananas in een klassieke kerriesaus
  Goulashschotel met rundvlees het bekende gerecht uit Hongarije, bereidt met eersteklas rundvlees
  Gehaktballetjes in satésaus ambachtelijke slagersgehaktballetjes in een Aziatische satésaus
  Gehaktballetjes in tomatensaus ambachtelijke slagersgehaktballetjes in een Spaanse tomatensaus
  Runderstoofpotje uit grootmoederstijd heerlijk Bourgondisch stoofpotje van eersteklas rundvlees
  Paella Spaanse rijstschotel met kip, garnalen, mosselen, clams, venusschep
  Spareribs per stuk heerlijke ribbetjes, gemarineerd en gegrild
  Wildgoulash Overheerlijke stoofpot van haas, konijn, zwijn, fazant en ree
  Hazenpeper Goedgevulde stoofpot van haas
     
Buffetten    
  Buffet Lombok Nasi Goreng - Nasi Putih - Mie Goreng. Ajam pedis - Rendang padang - Babi ketjap - Ikan bali - Saté babi asian style. Sajur Lodeh - Sambal Goreng boontjes - Sambal Goreng telor. Atjar Tjampoer Koening - Kroepoek - Seroendeng - Sambal Badjak.
  Buffet Milaan Oliva - Zucchini - Funghi - Pepperoni - Salate di tomato - Salate di Toscane. Polle alla Toscane - Fussili caprese - Penne pepperoni - Vendure misto.
  Buffet Yucatan Arroz Mexicano - Tortilla chips - Ensalada de atun - Pollo grillada - Taco con carne - Burrito con pollo - Albendigas - Sour cream - Guacamole - Salsa picante.
  Buffet Shanghai Fried rice - Bami goreng - Witte rijst - Hoi sin kip - Sweet and sour pork - Shanghai beef - Chinese vegetables - Saté babi asian style - Fou young hai - Fried ginger prawns - Kroepoek - Atjar tjampoer.
  Buffet Mediterranee Zwarte- en groene olijven met knoflook in olijfolie - Pepperoni grillata - Melanzane grillata - Sardientjes in olijfolie - Portugese vissoep - Tortellini salada - Griekse feta salade - Spaanse paella - Albondigas - Marokkaanse cous cous - Kofta schotel met langsgehakt, aubergine en courgette - Toscaanse kip - Penne pepperoni.
  Wildbuffet De Boschplaat Bospaddestoelensoep - Wildpaté van fazant - Gekonfijte eendenbout met cranberrysaus - Hazenpeper -Aardappelpuree met spekjes, knoflook en amandelschaafsel - Stoofpeertjes - Roergebakken spruitjes met spek. *Verkrijgbaar van 1 nov. - 1 maart.
  Wildbuffet St. Hubertus Bospaddestoelensoep - Wildpaté van patrijs - Getrancheerde parelhoenderbout - Wildgoulash van zwijn, ree, haas, hert en konijn - Kastanje puree - Wilde rijst - Rodekool met appeltjes - Zuurkool met jeneverbessen. *Verkrijgbaar van 1 nov. - 1 maart.
  Buffet Country & Western Spareribs - Cajunkip - Geroosterde maiskolf - Mexicaanse bonenschotel met gehakt - Jambalaya rijstschotel - Cajunschotel New Orleans - Jacked patatoes - Courgette/tomaten schotel - American coleslaw.
  BBQ - Culidelight Comfort Huzarensalade, rauwkost * 2x kipsaté, 1x verse hamburger, 1x braadworst, 1x drumstick * zigeuner-, saté- en knoflooksaus * stokbrood, kruidenboter.


Huidige ingredientenlijst & specificaties Culidelight Comfort augustus 2016

https://bit.ly/CulidelightComfortingredientenspecificatieaugustus2016

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »