• Home
  • Culidelight B2B

Culidelight B2B

Introductie

Culidelight Comfort is een nieuw restaurant en catering concept voor hotels, bedrijven, instellingen & private dining. Met Culidelight Comfort tovert iedereen & ieder personeelslid in een handomdraai een culinair hoogstaand gerecht op tafel en is derving voorgoed verleden tijd. Wij bieden culinaire vriesverse maaltijden aan van hoogwaardige restaurant kwaliteit & restaurant niveau. 

 

De vriesverse maaltijden worden volgens traditionele recepten bereid, met authetieke streekproducten en met eigen geimporteerde kruiden en specerijen. Culidelight Comfort gebruikt GEEN conserveringsmiddelen, slechte e-nummers en geur-, kleur- en smaakstoffen. Zonder toevoegingen uit pakjes, potjes en zakjes. Onze sterrenkoks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen.

 

 

Menu

Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 vaste maaltijden variërend van spaghetti peperoni, kip tikka masala, pad Thai, Coq au vin, Lasagne, Stamppotten, Maleisische viscurry, Marokkaanse harissa kip tot boeuf bourguignon. Naast hoofdmaaltijden bieden we ook soepen aan. 

Voordelen van Culidelight Comfort

- Culinair hoogstaande restaurant kwaliteit maaltijden

- Ruime keuze in assortiment

- Meer en betere omzet op F&B

- Makkelijk en ongecompliceerd van een 3 sterren naar een 4 sterren hotel classificatie 

- Geen stress bij hoge of lage bezettingsgraad 

- Geen derving (vriesvers 8 maanden houdbaar)

- De ideale & gemakkelijke 24-hour room service oplossing
- Ook zeer geschikt voor pantry-service, self-service of market-place oplossingen

- Eenvoudig te bereiden maaltijden

- Geen contracten, minimale afnames of andere wurg afspraken
- Green Key Gecertificeerd

Neem contact op voor een gratis proefsessie en laat u culinair overtuigen! Meer dan 20+ hotels gingen u al voor...

 

Bereiding

De ingrediënten worden dagvers aangeleverd en Culidelight Comfort importeert haar eigen kruiden en specerijen. De maaltijden worden ambachtelijk bereid volgens traditionele recepten en met eerlijke ingrediënten en streekproducten. De maaltijden worden geportioneerd en vervolgens in een shockfreezer teruggekoeld naar een kerntemperatuur van +2 graden celsius. Hierna worden de maaltijden geseald en doormiddel van de shockfreezer ingevroren naar -40 graden celsius. Door deze techniek blijven alle essentiële voedingswaarden zoals mineralen en vitamines behouden & en blijven groenten knapperig en vlees sappig.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Per telefoon op 035-6315270 of mail naar: sales@culidelight.nl

 

Huidige vaste klanten & opdrachten

- Vaste menukaart Mercure Hotel Amersfoort Centre

- Vaste menukaart Best Western Hotel Woerden

- Vaste menukaart Park Plaza Vondelpark Amsterdam

- Vaste menukaart hotel "De Tabaksplant" te Amersfoort

- Vaste menukaart Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District
- Vaste menukaart Best Western Plus Amedia Hotel Amsterdam Airport
- WestCord City Centre Hotel Amsterdam
- Vaste menukaart Ibis Leiden Centre
- Vaste menukaart Grand Hotel Amstelveen
- Hyatt Place Amsterdam Airport
- Vaste menukaart Novotel Den Haag City Centre
- Ibis Amsterdam Centre
- Vaste menukaart Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol
- Hampshire Hotel Theatre District Amsterdam
- Best Western Plus City Hotel Gouda
- Vaste menukaart Holiday Inn Express Amsterdam Schiphol
- Vaste menukaart Novotel Suites Den Haag
- Long-stay hotel Seven one Seven
- Hotel Ibis Budget Amsterdam City South
- Vaste menukaart Holiday Inn Express Utrecht - Papendorp
- Vaste menukaart Ibis Vlaardingen
- Vaste menukaart hotel Vermeer Delft 
- World Forum Den Haag
- Ramada The Hague Scheveningen
- Hotel Ibis Utrecht
- Vaste menukaart Hotel Johannes Vermeer Delft
 
Reacties van B2B klanten:
"Alles loopt heel goed en wij zijn super blij!
"Zoals besproken aan de telefoon zijn de maaltijden erg goed bevallen"
"De kwaliteit is top! Eindelijk wat anders dan Sligro, Hanos, DeliXL etc...!"
"Geweldig! Superservice"
"De maaltijden lopen lekker!"
"Hartelijk dank voor de heerlijke maaltijden we zijn allemaal erg enthousiast!"



Culidelight Comfort - aanbod maart 2018

Zie ook het artikel in Hospitality management april 2017

https://bit.ly/hotelkeuken
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »