Media

Culidelight; Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud is genomineerd voor de VIVA 400-awards 2016!*!*! Stem massaal op Clarine en help ons naar het podium! Immers wie wil er nou niet gewoon gezond en lekker eten...
Culidelight: omdat het anders KAN EN MOET!


STEM HIER: https://www.viva.nl/viva400/zakenwonders/

 

 

Ken jij iemand die de volgende Culidelight winkel wil openen als franchisenemer? Dan verdien je 2000 euro + 500 euro aan Culidelight maaltijden!*!*! Op de aanvraag hebben zich al 2 aangemeld… Culidelight; authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud.

 

 

STEM NU OP CULIDELIGHT!! We zijn voor het 2de jaar op rij genomineerd voor de Accenture Innovation Awards (2016) in wel 2 categorieen: Fair Food & Seamless Shopping!*!*! Met de vriesverse maaltijden van Culidelight combineren we een aantal belangrijke werelden: het is echt vers (zelfde dag aangeleverd, bereidt en meteen shock-frozen en ligt niet 15 dagen verpakt in de winkel) en heel puur; er wordt immers geen gebruik gemaakt van kleur-, geur- en smaakstoffen of pakjes, zakjes en emmers. Ook conserveringsmiddelen en andere slechte e-nummers worden niet gebruikt in onze maaltijden. Stem voor culinair (h)eerlijk gemak & restaurant kwaliteit omdat het anders KAN en MOET... Logo Culidelight = link naar Accenture

 

"Mede door het inspelen op de trends en het diverse aanbod waren ze binnen één maand kostendekkend en na 4 maanden beschikt de formule over een vaste grote groeiende klantenkring." Gepubliceerd in De Nationale Franchise Gids februari 2016!*!*!

 

 

Culidelight Comfort is er OOK voor de B2B markt: voor de maaltijden en maaltijdcomponenten hebben wij een ruim aanbod van gerechten uit diverse wereldse keukens; niets is ons te gek. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de Nederlandse maaltijden. Mocht je graag een werelds buffet willen, maar staan de gerechten die je wenst er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want wij denken graag met je mee. Kijk op https://www.culidelight.nl/service/culidelight-comfort/

 

BAM! Heel Groot...A3 formaat het 1ste nummer van 't Gooischblad! 
Even bijkomen, gisterenavond de lancering van (WTF weer een) Gooisch Blad, met Nicole des Bouvrie. En uiteraard staat Culidelight; Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud er ook in op pagina 11& 12!*!*! Win jij een Culidelight maaltijd?

 
 

 

Hoe cool Maaike in het BussumsNieuws!*!*!

 

 

Culidelight heeft haar 1ste TV debuut gehad i.s.w.m. 24Kitchen.nl! Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud. Omdat het anders KAN en MOET!*!*!

 
 

Culidelight is wederom genomineerd voor de MKB Innovatie top 100 2016!


https://www.mkbinnovatietop100.nl/site/inschrijving-2016-culidelightCool Culidelight staat in het Bussums nieuws!!

https://paper.bussumsnieuws.nl/open/daec9f56/19a-73707-culidelight-verser-kan-niet-#a73707

Bussums Nieuws

De Gooische Tam Tam heeft een klasse artikel geplaast over Culidelight! Enorm bedankt! Wist je zelfs dat ze sinds een paar dagen hun eigen magazine hebben! Kijk op www.gooischetamtam.nl!

Het artikel over Culidelight vind je hier:
https://www.gooischetamtam.nl/category/shoppen/
Dichtbij heeft een pracht artikel geplaatst over Culidelight!

https://www.dichtbij.nl/t-gooi/eten-en-drinken/artikel/4198884/bussumse-zaak-bewijst-gezonde-authentieke-diepvriesmaaltijden-bestaan.aspx
Bedankt Gezondnu.nl voor dit mooie artikel! Gezond en (h)eerlijk zijn we zeker met als enig conserveringsmiddel diepvries.
https://innovation-awards.nl/concept/culidelight/

Sinds kort staat onze innovatie ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2015. Om de Publieksprijs in de wacht te slepen heeft Culidelight zoveel mogelijk stemmen nodig... Steun en stem op ons via de link. Je kunt 3 keer je stem uitbrengen en het kost je in totaal 6 klikken; via Facebook, LinkedIn en Twitter. Alvast hartelijk dank voor de moeite!! Met Culinaire groet het Culidelight Team.

 


Quotes uit het FD: "Ook in Nederland zijn er kleinschalige initiatieven van internetverkopen van bijvoorbeeld kant-en-klaar maaltijden.” klopt FD wij!! En dit is een feit: "Het is ook een kwestie van tijd voordat zich nieuwkomers op deze markt aandienen en zoals een Uber.com of Booking.com de klassieke retailers ontwrichten." 
Culidelight is "in the running" voor de The Food Valley Award 2015!!

Culidelight is ook opgemerkt door De Nationale Franchise Gids: Zij zijn gespecialiseerd in producten en diensten die de franchisemarkt en de retailmarkt helder in kaart brengen. Doel hiervan is de verschillende spelers in de franchise- of retail wereld met elkaar in contact te brengen.

https://denationalefranchisegids.nl/franchisenieuws/culidelight-nieuw-initiatief-in-nederland-geintroduceerd/

Culidelight heeft vandaag 16 juni 2015 prachtig nieuws!! De intentieverklaring is getekend met VOKK voor een langdurige samenwerking. We gaan jaarlijks 5% omzet af staan aan deze geweldige vereniging! Dat is ook een Culidelight belofte.
Foodpersonality juni 2015 diepte interview met Culidelight: “Maaltijdbezorger als nieuwe toetreder”. Via crowdfunding komen er nieuwe toetreders in de levensmiddelensector. Niet alleen Bag & Buy, dat via crowdfunding een winkel in Utrecht gaat openen, nu is er ook ‘Culidelight’. Het trio achter Culidelight wil een landelijk netwerk van maaltijd- bezorging op touw zetten. Met maaltijden die de gepasteuriseerde maaltijden van de supermarkt ver achter zich laten.

https://issuu.com/culidelight/docs/foodpersonality_juni_2015/1?e=0

Culidelight heeft gelukkig geen meegesleurde historie en werkt transparant en eerlijk. Dat zie je ook terug in de kwaliteit en de authentieke, trendy & gezonde maaltijden. Eindelijk genieten van restaurant gerechten voor het gezin, de familie en met vrienden. Lekker zonder poespas! 

https://www.distrifood.nl/branche-bedrijf/nieuws/2015/6/topman-nvwa-kraakt-kwaliteitscontrole-supers-10191478
Eerste artikel Wouter Klootwijk
Als Culidelight wilde we zeker weten of het concept Culidelight iets zou zijn voor de Nederlandse markt. Dus ga je met je staart tussen je benen naar DE CRITICASTER van Nederland, de oprichter van "Keuringdienst van Waarde" Wouter Klootwijk. Gelukkig hebben we hem aan onze zijde!!! 

https://issuu.com/culideli…/docs/weg_met_de_keuken_versie_1.0

 


Artikel Wouter Klootwijk


Tweede artikel Wouter Klootwijk: Als Culidelight wilde we zeker weten of het concept Culidelight iets zou zijn voor de Nederlandse markt. Dus ga je met je staart tussen je benen naar DE CRITICASTER van Nederland, de oprichter van "Keuringsdienst van Waarde" Wouter Klootwijk. Gelukkig hebben we hem aan onze zijde!!

https://issuu.com/culi…/…/kant_en_klaar_zonder_keuken_versie_

AGF (Hét branchemedium voor de AGF-sector) heeft een fantastisch artikel geplaatst over Culidelight!! Waarvoor uiteraard dank!

https://www.agf.nl/artikel/125440/Crowdfunding-voor-e-nummervrije-diepvriesmaaltijden?utm_campaign=nieuwsbrief&utm_source=2-6-2015


Culidelight was 2 juni te gast bij BNR "Zakendoen met" met René de Monchy! 

www.bnr.nl/culidelightintervieuw
Culidelight bedankt hartelijk het Biojournaal voor het geweldige artikel!!

https://www.biojournaal.nl/artikel/19200/Diepvriesmaaltijden-per-post


Culidelight is genomineerd voor de Loey Starters Award 2015!!
Culidelight bedankt I AM A FOODIE!! "Grappig om te zien dat onze best gelezen post via Google er ééntje is over kant- en klaarmaaltijden (door Voedings id). "Welke kant- en klaarmaaltijd is gezond" wordt er massaal gegoogled. Het bedrijf Culidelight lijkt daar met een crowdfundingcampagne op in te springen. "Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud: 1-, 2- en 4- persoons maaltijden van hoogwaardige restaurantkwaliteit". Hopelijk is het geen marketing en denkt Culidelight echt aan de hoeveelheid groente, verzadigd vet, vezels en zout.

https://www.iamafoodie.nl/kant-en-klaar-maaltijden-gezond/
 Culidelight bedankt Eisma Voedingsmiddelenindustrie (EVMI) voor het artikel!!

https://www.evmi.nl/mensen-en-bedrijven/culidelight-start-crowdfunding-voor-diepvriesmaaltijden/

Culidelight opent haar 1ste “flagship store” in ’t Gooi. Bedankt voor het artikel Gooische Tam Tam

https://www.gooischetamtam.nl/culidelight-opent-haar-1ste-flagship-store-t-gooi/

Volgens Floraa: De maaltijden heb ik met de stagiaires op en ze waren erg lekker! "Culidelight is een nieuw en vooral vernieuwend concept dat de uitkomst gaat bieden voor mensen die geen tijd hebben om boodschappen te doen, oudere mensen die niet zelf kunnen koken en mensen die voor het gemak wat goede maaltijden in huis willen hebben. Culidelight is het enige voor www.floraa.nl bekende concept dat ingevroren maaltijden omvat die geen houdbaarheidsmiddelen bevatten en slechts gemaakt zijn van verse ingrediënten. Het assortiment is groot en binnenkort kun je glutenvrije, suikervrije en biologische maaltijden vinden op de website". Floraa: Happy Healthy heeft 6.889 foodies per week op haar blog volgens https://www.mytaste.nl/topblogs-met-recepten
Culidelight bedankt hartelijk Duurzaambedrijfsleven.nl voor het perfect artikel over gezonde maaltijden. Het moet en kan anders!

https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/voeding/5345/start-up-zoekt-geld-voor-gezonde-diepvriesmaaltijd?fb_ref=Default
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »