Verzenden

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Ga naar de maaltijd die u wilt bestellen en druk op "plaats in boodschappentas" om de maaltijd te bestellen. Als u alle maaltijden hebt besteld druk u op de boodschappentas icoon rechts boven en drukt u op afrekenen. Volg vervolgens alle stappen in de afrekenschermen.
 

Verzendkosten

Verzendkosten zijn 4,95 euro per bestelling. Boven de 35 euro is de verzending gratis.
Het minimum bestel bedrag is 10 euro (exclusief verzendkosten).

Sinds kort zijn verzendingen binnen het Gooi gratis. 


Innovatieve verpakking


Dankzij een innovatieve verzendwijze worden de diepvriesmaaltijden gewoon bij je thuis of op een andere gewenst locatie bezorgd met de garantie dat de maaltijden bevroren blijven. Als je voor 17:30 uur besteld heb je het de volgende dag gewoon in je diepvrieskast liggen. Merk op dat zaterdag en zondag bestellingen pas maandag worden verwerkt aangezien TNT geen paketten ontvangt dan wel verstuurd op deze dagen.

We leggen graag uit hoe we te werk gaan:

1. De door jou gekozen maaltijden worden verpakt in een speciale zak (met 16 patenten) die uniek is in Nederland, maar in Amerika zich al ruimschoots heeft bewezen. Medicijnen, organen en ook maaltijden die in dit zeer effectieve koelmiddel worden verstuurd, kunnen 40 uur lang gegarandeerd op bevroren temperatuur worden gehouden. 

2. Culidelight biedt de verzending aan het eind van de middag aan bij My Parcel (dochteronderneming van TNT Post) om te versturen.

3. Je krijgt van ons een code om je product met track en trace te volgen zodat je op de plek van bezorging kunt zijn als de maaltijden worden bezorgd.

4. Binnen 24 uur (next day delivery) wordt de bestelling bezorgd.
 
Let op: Bij hoge temperaturen vanaf 20°C versturen wij geen maaltijden. Helaas kan dan niet de garantie geboden worden dat de maaltijden in bevroren toestand bij jou aan komen. Wil je toch dat de maaltijden verstuurd worden kun je dit aangeven zodra je de bestelling online plaatst.

Jouw mening

Hoewel wij alles hebben getest en de resultaten zeer goed zijn is ook jouw ervaring met het bezorgen van de maaltijden erg belangrijk. Alleen door het delen van je ervaringen kunnen wij blijven werken aan een optimale tevredenheid over de bezorging. Heb je vragen / opmerkingen over de bezorging, neem contact met ons op via: service@culidelight.nl. We zouden het ook erg waarderen als je andere geintresseerde Culidelight klanten iets verteld over je Culidelight ervaring. Dit kan op: https://www.kiyoh.nl/culidelight/. Alvast bedankt voor de moeite!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »