• Home
  • Thaise Massaman curry met gele rijst vegetarisch

Thaise Massaman curry met gele rijst vegetarisch

Op heet vuur bakken wij de uien aan in een mengsel van citroengras, knoflook, sjalotten, zout, galangal, gedroogde rode chilipepers, korianderzaad, kaffercitroenschil, komijn, kaneel, foelie, koenier, kardemom.. Daarna voegen wij de kokosmelk toe en laten... Meer

Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud

Tempeh (SOJA), kokosmelk, water,  sperziebonen, ui, paprika, curry (rode peper, citroengras, knoflook, sjalot, galanga, koriander, komijn, limoenblaadjes, kardemon, kaneel, pindakaas(PINDA/NOTEN), basterdsuiker, sojaolie, maismeel, zout, limoenblaadjes, rijst, koenjit 

Tempeh (SOJA), kokosmelk, water,  sperziebonen, ui, paprika, curry (rode peper, citroengras, knoflook, sjalot, galanga, koriander, komijn, limoenblaadjes, kardemon, kaneel, pindakaas(PINDA/NOTEN), basterdsuiker, sojaolie, maismeel, zout, limoenblaadjes, rijst, koenjit 

Tempeh (SOJA), kokosmelk, water,  sperziebonen, ui, paprika, curry (rode peper, citroengras, knoflook, sjalot, galanga, koriander, komijn, limoenblaadjes, kardemon, kaneel, pindakaas(PINDA/NOTEN), basterdsuiker, sojaolie, maismeel, zout, limoenblaadjes, rijst, koenjit 

Vind je dit smakelijk? Dan is dit misschien iets voor overmorgen

Nieuwe gerechten van de chef!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »